TELEKOM TV - Dolce TV Satelit Spania Madrid


TELEKOM TV - Dolce TV Satelit Spania Madrid

TELEKOM TV - DOLCE TV Spania Madrid - Vanzari echipamente satelit, antene, aparate receptoare satelit cu contract abonament Telekom TV - Dolce TV in Spania la cel mai bun pret.  Suntem firma Romaneasca si realizam servicii complete in domeniul telecomunicatiilor mai precis vanzari echipamente, antene parabolice, aparate telekom tv dolce tv, receptoare telekom dolce tv cu contract, inlocuiri de receptoare satelit defecte sau model vechi cu altele model nou HD sau standard, adaugari de decodoare aditionale la contractul existent al clientului, reparatii si instalari antene parabolice pe orice satelit dorit, vanzari de accesorii , Lnb-uri, telecomenzi pentru DigiTv, Telekom Tv - Dolce TV, Fcosu Sat, etc.

Se pòt adauga maxim 4 aparate pe un singur contract si se plateste doar un abonament.

Pret abonament incepand cu 5 euro si poate fi achitat atat din Romania cat si din Spania la alegerea clientului.

NOU !! Avem si receptoare satelit fara abonament ((( GRATIS )) la DIGI-TV. Se receptioneaza toate canalele din grila de programe de la Digi Tv si Focus Sat inclusiv Antena1, Antena Stars, Antena3, Bollywood Tv, Filmbox-uri, Hbo-uri, Cinemax, DigiFilm, DigiSport-uri, Zu Tv. TOTUL GRATUIT FARA NICI UN ABONAMENT

Pentru perfecta funcionare a unui astfel de receptor DigiTv este necesara antena parabolica orientata pentru DigiTv si o conexiune Wifi la internet pentru decriptarea canalelor. ATENTIE ! A nu se confunda cu IPTV ( adica doar prin internet). Aceste receptoare sunt prin satelit iar intenetul serveste doar la decodificarea semnalului, nefiind necesar internet de mare viteza.

Trimitem echipamente in toata Spania direct la domiciliul clientului in doar 48 ore. Se poate achizitiona doar receptorul, receptorul cu antena parabolica sau chitul complet inclusiv instalarea antenei parabolice de catre un instalator.

Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne contactati la num arul de telefon 692--586--972 sau pe pagina web www.telekomspania.es

Telekom Tv SpaniaTELEKOM TV - Dolce TV Satelit Spania Madrid


0 Comentarios sobre TELEKOM TV - Dolce TV Satelit Spania Madrid


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO MÁS LEIDO


¿Quieres ayudarnos?
Coloca un enlace en tu web o blog a nuestro diario:
<a href="http://www.diario-abc.com/">Notas de prensa</a>
Diario ABC www.diario-abc.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Abc 2024