Receptoare Telekom Tv - Dolce Tv in Spania


Receptoare Telekom Tv - Dolce Tv in Spania

Aparate receptoare Telekom Tv - Dolce Tv in Spania. Va oferim receptoare satelit, antene, aparate Telekom Dolce Tv in toata Spania la cele mai bune preturi. Preturi abonamente dolce tv incepand de la 7 € lunar ce include pachetul bazic, 9 € lunar incluzand pachet mediu si 13 € lunar ce include pachetul maxim. Abonamentul poate fi platit direct din Spania sau Romania la alegerea clientului.

Se pot achizitiona in regim de inchiriere sau proprietate client. Avem in stock orice tip de aparate dolce incepand de la standard si pana la aparate hd cu functie de inregistrare. La Telekom Dolce Tv se pot achizitiona de la unul pana la 4 receptoare pe un singur contract si se plateste doar un abonament.

Livram echipamente satelit in toata Spania direct la domiciliul clientului in doar 48 ore.
Inlocuim receptoare model vechi sau defecte cu altele noi HD sau standard pastrand acelasi card de vizionare si contract.


Realizam servicii profesionale de reparatii, montaj instalari antene parabolice in toata zona Comunidad de Madrid. Folosim meditoare de ultima generatie pentru obtinerea de semnal maxim fara intreruperi pe timp ploios.


Pentru relatii suplimentare si comenzi ne puteti contacta la numarul 692586972 si pe pagina web www.telekomspania.es


Garantie 2 ani.

Telekom Tv SpaniaReceptoare Telekom Tv - Dolce Tv in Spania


0 Comentarios sobre Receptoare Telekom Tv - Dolce Tv in Spania


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO MÁS LEIDO


¿Quieres ayudarnos?
Coloca un enlace en tu web o blog a nuestro diario:
<a href="http://www.diario-abc.com/">Notas de prensa</a>
Diario ABC www.diario-abc.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Abc 2024