Un voluntari social i polític presenta un nou model d’organització socio-política i d’Estat basat en l’altruïcisme


Un voluntari social i polític presenta un nou model d’organització socio-política i d’Estat basat en l’altruïcisme

  • Maurici Blancafort presenta el 2 de febrer el seu segon llibre: “Visc a Catalunya... amb il·lusió! Camí cap la societat participada”, una aposta a favor del voluntariat polític, fruit dels seus prop de 30 anys de voluntari. El llibre analitza, des d’una perspectiva inèdita, l’actualitat del nostre país, aportant innovadores idees de futur. n
  • L’autor relata la seva experiència en veure’simplicat, de forma activa i positiva, en un projecte de construcció d’una nova societat participada a Catalunya. n
Barcelona, 24 de gener de 2017.- L’obra de Maurici Blancafort, “Visc a Catalunya... amb il·lusió! Camí cap la societat participada” (Editorial Berlín Est) relata el paper fonamental del voluntari en la nostra societat actual, al qual presenta com a eix vertebrador d’un nou model organitzatiu que anomena “societat participada”, que deixa de banda les individualitats per configurar un estat de benestar col·lectiu.

Per Blancafort, el voluntari, vist com una persona plenament compromesa amb el benestar dels altres, ha esdevingut pioner en el temps actual i futur, i és el màxim representant del L’ALTRUÏCISME. Sota aquest paràmetre, l’autor anomena al voluntari del futur com l’ALTRUÏCISTA. L’autor parteix de la premissa que “Amb somriures pots canviar realitats; amb política... la humanitat!”. Amb les seves reflexions, l’autor del llibre vol mostrar com les persones, amb un canvi d’actitud i degudament organitzades, poden arribar a ser impulsores i executores d’un canvi social integral, des de la política i des d’un Estat.

El llibre, que ha estat il·lustrat pel reconegut dibuixant Nando, es composa de dos grans blocs. En primer lloc, la Presentació d’un nou model d’estructuració política, amb el desenvolupament d’una Plataforma d’Acció Política que deixi enrere el concepte de partit tradicional. I, en segon lloc, una descripció del’evolució des de la societat individual a la participada, així com un sorprenent Diagrama del Progrés, que explica, de forma detallada, l’esdevenir d’un model social a l’altre i la seva aplicació en un nou Estat.

Maurici Blancafort i el seu esperit voluntari

Maurici Blancafort és voluntari social des de fa més de 28 anys i voluntari polític des de fa 6 anys. Al 2014 va publicar la seva primera obra “Com puc ajudar. Cròniques d’un voluntari social” (Ed. Pan de Letras, 2014).

Ha estat partícip del procés fundacional del PDECAT, fent aportacions d’idees com a voluntari social i polític. El llibre és, en bona part, el resultat d’aquest experiència.

“Visc a Catalunya... amb il·lusió! – Camí cap la societat participada ja és a les llibreries, en  una autoedició limitada, editat en català i en format electrònic des d’aquest mes de febrer.

El proper 2 de febrer, a les 19h, el Restaurant La Ferreria de Barcelona acollirà la presentació del llibre. L’acte comptarà amb la presència del senador Josep Lluís Cleríes, amb la participació de l’il·lustrador Nando, diversos col·laboradors i actuacions musicals.

PRESENTACIÓ LLIBRE

“Visc a Catalunya... amb il·lusió! Camí cap la societat participada”

Data:   dijous 2 de febrer, 19 hores

Lloc:    Restaurant La Ferreria

           Carrer Neptú nº 4 de Barcelona

Per a més informació i entrevistes: Maurici Blancafort

Tel:       629 66 33 14

E-mail:  maublancafort@hotmail.com

ComunicAcció, SLUn voluntari social i polític presenta un nou model d’organització socio-política i d’Estat basat en l’altruïcisme


0 Comentarios sobre Un voluntari social i polític presenta un nou model d’organització socio-política i d’Estat basat en l’altruïcisme


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO MÁS LEIDO


¿Quieres ayudarnos?
Coloca un enlace en tu web o blog a nuestro diario:
<a href="http://www.diario-abc.com/">Notas de prensa</a>
Diario ABC www.diario-abc.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Abc 2024