Instalari Antene Digi Tv Madrid


Instalari Antene Digi Tv Madrid

Instalari antene digi tv Madrid, abonamente contracte si vanzari decodoare satelit, receptoare, aparate digi tv Spania, montari instalari antene parabolice digi tv, focus sat si dolce tv in Madrid la preturi fara concurenta. Suntem importatori directi de echipamente satelit la cele mai mici preturi cu distributie in toata Spania. Oferim servicii complexe si profesionale de montare instalare orice tip de antena parabolica pe orice satelit in toata comunitatea de Madrid. Avem peste 10 ani de experienta in domeniu. Calitatea lucararilor si seriozitatea ne recomanda. Instalatii antene parabolice digi tv dolce tv si focus sat in Madrid la preturi fara concurenta.

Servicios profesionales de instalacion, reparacion, montaje antenas parabolicas en la comunidad de Madrid. Diponemos de todo tipo de antenas parabolicas al mejor precio. Venta y contratos Digi Tv Dolce Tv en España. Vendemos receptores, decodificadores satelite para la recepcion de canales rumanos en España. Television por satelite Digi Tv Dolce Tv con contrato y pago abono atraves de España.

Esnvios por correos con pago contrareembolso 

Informacion de los canales rumanos en la pagina web www.digitv-spania.com

Acum puteti cumpara pana la 4 receptoare pe un contract la Dolce Tv si pana la 3 receptoare pe un contract la DIGI TV. Preturi abonament incepand cu 5 euro lunar la digi si 7 euro la dolce tv. Contractul se face in baza unei fotocopii de buletin romanesc sau a unui pasaport romanesc in vigoare. Platile abonamentului se pot face on line prin internet sau direct din Romania de catre un familiar sau prieten.

Daca doriti vizionarea canalelor ANTENA 1, ANTENA STARS si ANTENA 3 va puteti abona prin noi la Telekom tv sau Focus Sat. Urmareste meciurile tale preferate la Digi TV si Telekom Dolce Tv direct la tine acasa la doar 5 euro lunar.

Pentru informatii comerciale si comenzi ne puteti contacta la 692.586.972 sau pe pagina web INTRA AICI

Va asteptam.

Digi Tv SpaniaInstalari Antene Digi Tv Madrid


0 Comentarios sobre Instalari Antene Digi Tv Madrid


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO MÁS LEIDO


¿Quieres ayudarnos?
Coloca un enlace en tu web o blog a nuestro diario:
<a href="http://www.diario-abc.com/">Notas de prensa</a>
Diario ABC www.diario-abc.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Abc 2024